Om oss

Sedan den andra juli 2014 har det varit tillåtet att bygga Attefallshus i Sverige. Sedan dess har marknaden exploderat och det tycker vi på Svenskaattefallshus.se är toppen. Det kan handla om att tonårsbarn och unga vuxna har svårt att kunna flytta hemifrån, det kan handla om att man som villaägare idag vill ha en extra inkomst eller att man helt enkelt vill ha ett gästhus. Vi tycker detta är ”win-win” och att regelverket för Attefallshus är medborgarvänligt och mänskligt.

Svenskaattefallshus.se agerar som återförsäljare av Attefallshus till bra priser och god kvalitet. Vi sätter kunden i fokus och kommer ta dig i handen och leda genom hela processen till dess att du har ett nyckelfärdigt hus på just din tomt. Vi har genomtänkta materialval, stilrena och yteffektiva hus och du kommer slippa bli överraskad av priset. Vi är transparenta hela vägen för att du ska vara trygg med oss!

Utforska husen
Om oss

Svenska Attefallshus prioritet är att ha nöjda kunder. För oss är det viktigt att vi kan leverera ett tryggt och enkelt husköp till ett bra pris med hög kvalitet och med tillgänglig och bra service.

Läs om vår nöjd-kund-garanti