Om oss

Sedan den andra juli 2014 har det varit tillåtet att bygga Attefallshus i Sverige. Sedan dess har marknaden exploderat och det tycker vi på Svenskaattefallshus.se är toppen. Det kan handla om att tonårsbarn och unga vuxna har svårt att kunna flytta hemifrån, det kan handla om att man som villaägare idag vill ha en extra inkomst eller att man helt enkelt vill ha ett gästhus. Vi tycker detta är ”win-win” och att regelverket för Attefallshus är medborgarvänligt och mänskligt.

Svenskaattefallshus.se agerar som återförsäljare av Attefallshus till bra priser och god kvalitet. Vi sätter kunden i fokus och kommer ta dig i handen och leda genom hela processen till dess att du har ett nyckelfärdigt hus på just din tomt. Vi har genomtänkta materialval, stilrena och yteffektiva hus och du kommer slippa bli överraskad av priset. Vi är transparenta hela vägen för att du ska vara trygg med oss!

Utforska husen
Om oss

”Svenska Attefallshus prioritet är att ha nöjda kunder. För oss är det viktigt att vi kan leverera ett tryggt och enkelt husköp till ett bra pris med hög kvalitet och med tillgänglig och bra service. ”

– Natascha Adamo, vd

Läs om vår nöjd-kund-garanti

Därför ska du välja oss

Vår vision är att kunna erbjuda dig hög kvalitet till ett bra pris. Det gör vi genom att välja material och tillval med omsorg, undvika onödiga transporter från utlandet och arbeta med effektiva och smarta processer. Vi vill göra det enkelt och tryggt att köpa hus från oss. Vårt löfte är att vara transparenta och tydliga med priser och annan information som kan vara viktig för dig som kund.

Svensk kvalitet & bra priser

Samtliga av våra hus tillverkas i Sverige med virke som kommer från svenska sågverk. Det innebär låga transportkostnader och god kontroll på kvalitet.

Utmärkt service & tillgänglighet

Vi vill ge dig en positiv upplevelse i samband med husköpet och tror att bra service består av att vara tillgängliga och att hjälpa dig med allt du behöver.

Tryggt, enkelt & nyckelfärdigt

Genom rådgivning och en transparens kring villkor och moment skapas rätt förväntningar. Ett nyckelfärdigt hus tål att jämföras och man ser vad man köper.